استاندارد غلات و فراورده های آن - نان سنگک
کره گیاهی(مارگارین)- ویژگیها و روش آزمون
کیک - ویژگیها و روش آزمون
خامه طعم دار پاستوریزه و فرادما - ویژگیها
روغن خام کنجد - ویژگیها و روش آزمون
نان های سنتی - ویژگی ها و روش آزمون
پنیر و محصلات فرآوری شده - تعیین مقدار فسفر کلی - روش طیف سنجی جذب مولکولی
روغن های خوراکی تهیه شده به روش پرس سرد- ویژگی ها و روش آزمون
شیر خام - اندازه گیری تتراسایکلین به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
نان،شیرینی آردی و خمیر آنها - نگهداری در سردخانه - آیین آنها
آیین نامه اجرایی ماده (79) قانون مجازات اسلامی
ماده 55 و 56 قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز
دستور عمل اجرایی طرح تشدید نظارتها در ساعات غیر اداری و روزهای تعطیل
دستگاه تست بار میکروبی سطوح
دستگاه تست روغن
اندازه گیری نمک
ترمومتر
فرم نمونه برداری هدفمند از محصولات لبنیات سنتی و صنعتی در سطح عرضه
راهنمای جداسازی و تشخیص باکتری های بیماری زا در مواد غذایی بویژه شیر و فرآورده های لبنی
چک لیست بازرسی بهداشتی از مراکز عرضه گوشت و مرغ
چک لیست بازرسی بهداشتی از رستوران، رستوران سنتی، سفره خانه، چلوکبابی و سلف سرویس
چک لیست بازرسی بهداشتی از مراکز عرضه گوشت ، مرغ ، ماهی ، میگو و فرآورده های خوراکی آبزیان
چک لیست بازرسی بهداشتی از مراکز عرضه ماهی ، میگو و فرآورده های خوراکی آبزیان
چک لیست بازرسی بهداشتی از بوفه (تهیه و عرضه مواد غذایی)
چک لیست بازرسی بهداشتی از بوفه (عرضه مواد غذایی)
چک لیست بازرسی بهداشتی از عطاری
آیین نامه اجرایی قانون اصلاح ماده 13 قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
دستورالعمل اجرایی بازرسی بهداشتی از مراکز تهیه، تولید، توزیع، نگهداری، حمل و نقل و فروش مواد خوردنی و آشامیدنی
پروانه بهداشتی کیوسک ثابت عرضه مواد غذایی
پروانه بهداشتی کیوسک سیار عرضه مواد غذایی
پروانه بهداشتی خودروی حمل مواد غذایی
چک لیست بازرسی بهداشتی از خوار و بارفروشی، عمده فروشی، سوپرمارکت، فروشگاه های بزرگ و فروشگاههای زنجیره ای عرضه مواد غذایی
چک لیست بازرسی بهداشتی از مراکز تولید و عرضه ترشیجات ، شورجات و عصاره گیری
دستورالعمل اجرایی رسیدگی به تخلفات بهداشتی مراکز تهیه، تولید، توزیع، نگهداری ، حمل و نقل و فروش مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی، بهداشتی و اماکن عمومی
چک لیست بازرسی بهداشتی از کترینگ، آشپزخانه مرکزی و مراکز تهیه غذاهای بیرون بر
چک لیست بازرسی بهداشتی از نانوایی سنتی
چک لیست بازرسی بهداشتی مراکز تولید و عرضه نان فانتزی و شیرمال
چک لیست بازرسی بهداشتی از مراکز سبزی خردکنی
چک لیست بازرسی بهداشتی از مراکز کرایه ظروف مواد غذایی
چک لیست بازرسی بهداشتی از مراکز عرضه محصولات پروتئینی
چک لیست بازرسی بهداشتی از مراکز تولید و عرضه فرآورده های لبنی سنتی
چک لیست بازرسی بهداشتی از مراکز عرضه فرآورده های لبنی
چک لیست بازرسی بهداشتی از مراکز عرضه خشکبار
چک لیست بازرسی بهداشتی از قهوه خانه
چک لیست بازرسی بهداشتی از چایخانه
چک لیست بازرسی بهداشتی از مراکز عرضه میوه و تره بار
چک لیست بازرسی بهداشتی از مراکز تولید و عرضه یخ
چک لیست بازرسی بهداشتی از کبابی ،جگرکی، طباخی دیزی سرا، حلیم و آش، اغذیه فروشی
لیست محصولات غذایی غیرمجاز
آیین نامه اجرایی جدید ماده 13 قانون مواد غذایی مصوب 18/3/92
راهنمای مدیریت محصولات غذایی غیر مجاز
سری اول چک لیست های مراکز تهیه و توزیع مواد خوردنی و آشامیدنی
سری دوم چک لیست های مراکز تهیه و توزیع مواد خوردنی و آشامیدنی
ظروف یکبارمصرف برای جمع آوری پسماندهای تیز و برنده
تغییر رنگ فونت:
رنگ اصلی:
رنگ متن:
تغییر رنگ پس زمینه:
تغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
انتخاب حالت کور رنگی
با انتخاب حالت کوررنگی تصاویر این وبسایت متناسب با حالت کوررنگی شما بهینه می شود