هدف کلی:
بهبودشیوه زندگی مردم درراستای ارتقاء سلامت جامعه
اهداف اختصاصی:
1- افزایش سواد تغذیه ای گروههای هدف اولویت دار حداقل به میزان 50% سال پایه
2- افزایش میانگین دریافت اقلام اصلی سبد غذایی (میوه ها، سبزی ها، شیر ولبنیات وحبوبات) در خانواده ها حداقل به میزان 15% سال پایه
3- افزایش مصرف غلات سبوس دار به میزان 20% سال پایه
4- کاهش میزان مصرف نمک ، قندهای ساده و چربی به میزان حداقل 30% سال پایه
گزارش عملکرد سالیانه
تغذیه و بهداشت مواد غذایی
راهنمای آموزش تغذیه در دوران مختلف زندگی
روشهای تعیین اضافه وزن و چاقی
توصیه های کاربردی برای کنترل اضافه وزن و چاقی
پرسشهای رایج درباره نگهداری روغن های خوراکی
پرسشهای رایج درباره مقدار مصرف و نحوه طبخ روغن ها
پرسش های رایج درباره نمک
هرم غذایی
پمفلت های بهبود تغذیه جامعه
فیلم های آموزشی بهبود تغذیه جامعه
تغییر رنگ فونت:
رنگ اصلی:
رنگ متن:
تغییر رنگ پس زمینه:
تغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
انتخاب حالت کور رنگی
با انتخاب حالت کوررنگی تصاویر این وبسایت متناسب با حالت کوررنگی شما بهینه می شود