برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید

هدف کلی:

بهبودشیوه زندگی مردم درراستای ارتقاء سلامت جامعه

اهداف اختصاصی:

1-     افزایش سواد تغذیه ای گروههای هدف اولویت دار حداقل به میزان 50% سال پایه

2-     افزایش میانگین دریافت اقلام اصلی سبد غذایی (میوه ها، سبزی ها، شیر ولبنیات وحبوبات) در خانواده ها حداقل به میزان 15% سال پایه

3-     افزایش مصرف غلات سبوس دار به میزان 20% سال پایه

4-     کاهش میزان مصرف  نمک ، قندهای ساده و چربی به میزان حداقل 30% سال پایه

 

گزارش عملکرد سالیانه

تغذیه و بهداشت مواد غذایی

راهنمای آموزش تغذیه در دوران مختلف زندگی

روشهای تعیین اضافه وزن و چاقی

توصیه های کاربردی برای کنترل اضافه وزن و چاقی

پرسشهای رایج درباره نگهداری روغن های خوراکی

پرسشهای رایج درباره مقدار مصرف و نحوه طبخ روغن ها

پرسش های رایج درباره نمک

هرم غذایی

پمفلت های بهبود تغذیه جامعه

فیلم های آموزشی بهبود تغذیه جامعه

تنظیمات قالب