برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید

پویش ملی سلامت، اطلاع رسانی تغذیه سالم

پویش ملی سلامت، اطلاع رسانی تغذیه سالم

 

اول تا پانزدهم بهمن ۱۴۰۲

 

 

1) نمک های صورتی، آبی و بنفش در بازار وجود دارد که که این رنگها به دلیل وجود برخی عناصر  است که موجب ایجاد رنگ در نمک می شود.باید توجه داشت این نوع نمک ها  تصفیه نشده و فاقد ید کافی هستند و مصرف آنها موجب آسیب به سلامت کلیه و کبد می شود.

 

2) مردم نمک صورتی و آبی مصرف نکنند.

 

3) برای طعم دادن به غذا،به جای نمک از چاشنی های دیگر مثل سبزی های معطر،سیر وآب لیمو استفاده کنید.

 

 

 

گروه آموزش و ارتقای سلامت

گروه بهبود تغذیه

معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ارومیه

کلمات کلیدی
{author_name}
تصویر نویسنده :

رقیه امین دوست
عکاس

رقیه امین دوست

تنظیمات قالب