برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید

تجارب موفق مدیریت بیماریهای منتقله توسط ناقلین(تب دنگ و مالاریا) به اشتراک گذاشته شد

   تجارب موفق مدیریت بیماریهای منتقله توسط ناقلین(تب دنگ و مالاریا) به اشتراک گذاشته شد

 

با همت رییس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی در سالن اجتماعات بیمارستان امام خمینی برگزار شد

 

 

روز شنبه  22 آذر ماه سال‌جاری کارگاه "انتقال تجارب مدیریت بیماریهای منتقله توسط ناقلین(تب دنگ و مالاریا)" در سالن اجتماعات بیمارستان امام خمینی بزگزار شد.

 

 در این کارگاه دانشجویان رشته های پرستاری، مامایی و فوریتهای پزشکی شرکت داشتند، در این کارگاه دکتر ریخته‌گر معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی، دکتر زلفی رییس گروه بیماریهای واگیر و دکتر فیروزیان هیئت علمی دانشگاه و فوکال پوینت علمی برنامه به عنوان سخنران به ارائه تازه ترین اطلاعات در خصوص وضعیت اپیدمیولوزیک این بیماریها پرداختند و راهکارهای نوین تشخیص، مراقبت، پیشگیری و درمان این بیماریها را ارائه داده و بر لزوم حساسیت بیشتر بر غربالگری نظام سندرومیک تاکید داشتند.

کلمات کلیدی
{author_name}
تصویر نویسنده :

خدیجه کاظمی
عکاس

خدیجه کاظمی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب