برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
  • 1405/06/24 - 08:29
  • - تعداد بازدید: 14
  • - تعداد بازدیدکننده: 12
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
بنا به گزارش کاظمی مسئول روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان

برگزاری کارگاه آموزشی خودمراقبتی اجتماعی محله‌محور برای کارشناسان ارتقای سلامت استان

کارگاه آموزشی خودمراقبتی اجتماعی محله‌محور به منظور تقویت نظام سلامت در سطح محلات و ارائه راهکارهای عملی برای حل مشکلات بهداشتی مناطق،در سالن اجتماعات ساختمان جدید معاونت بهداشت (طبقه ۱۱ کلینیک تدبیر) برگزار شد.

4

به منظور تقویت نظام سلامت در سطح محلات و ارائه راهکارهای عملی برای حل مشکلات بهداشتی مناطق، کارگاه آموزشی خودمراقبتی اجتماعی محله‌محور امروز دوشنبه ۲۳ شهریور ماه، در سالن اجتماعات ساختمان جدید معاونت بهداشت (طبقه ۱۱ کلینیک تدبیر) برگزار شد.

 

در این نشست، خدیجه کاظمی، رئیس گروه آموزش و ارتقای سلامت، با محوریت شورای ارتقای سلامت محله، به تشریح کارکردهای این شورا، روش‌های استخراج نیازهای سلامت، اولویت‌بندی مسائل و تدوین برنامه‌های مداخله‌ای پرداخت.

 

 

رییس گروه آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت در سخنانی بر اهمیت مشارکت فعال مردم تأکید کرد و اظهار داشت: هدف ما این است که محله‌ها بتوانند با تکیه بر توانمندی‌های داخلی و از طریق شوراهای ارتقای سلامت، نیازهای واقعی خود را شناسایی کنند تا مداخلات بهداشتی ما نه از بالا به پایین، بلکه بر اساس اولویت‌های واقعی جامعه محلی باشد.

 

همچنین در این کارگاه، آذر خباز، کارشناس آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت، مبانی برنامه خودمراقبتی اجتماعی محله‌محور را تدریس کرد. در ادامه، لیلا حبیبی، کارشناس مسئول شهرستان ارومیه، با ارائه گزارشی جامع، تجربیات موفق کانون‌های فرهنگی-اجتماعی در محلات آسیب‌پذیر ده گانه ارومیه را با حاضرین به اشتراک گذاشت.

  • گروه خبری : آخرین اخبار,گالری عکس,گالری فیلم
  • کد خبر : 32184
کلمات کلیدی
خدیجه کاظمی
خبرنگار

خدیجه کاظمی

تصاویر

10 9 5 11 (2) 7 12 3 (2) 6 1 (2)

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب