به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت
پایان ماموریت کارشناسان واحد بیماری های واگیر وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی
پایان ماموریت کارشناسان واحد بیماری های واگیر وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی گزارش پایش پایانه های مرزی استان به دکتر ریخته گر ارائه شد
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت
بررسی ارتقا کیفیت منابع آب استان
بررسی ارتقا کیفیت منابع آب استان جلسه مشترک برون بخشی ارتقا کیفیت منابع آب استان برگزار شد
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت
بیماری ویروسی تب دانگ
بیماری ویروسی تب دانگ، به وسیله گزش پشه ای به نام پشه آئدس به انسان منتقل شده و علائمی همچون تب، سر درد شدید، درد مفاصل، استخوان ها و عضلات، درد پشت چشم و بی اشتهایی و استفراغ، به همراه دارد.
بحضور در معادن سنگ و طلای زرشوران تکابه گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت
حضور در معادن سنگ و طلای زرشوران تکاب
حضور در معادن سنگ و طلای زرشوران تکاب توسط واحدسلامت و محیط کار و بهداشت حرفه ای صورت گرفت
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت
کارگاه آموزشی دستورالعمل اجرایی بیمه روستایی و پزشکی خانواده
کارگاه آموزشی دستورالعمل اجرایی بیمه روستایی و پزشکی خانواده در محل سالن اجتماعات معاونت بهداشت برگزار شد
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت
حضور در پایانه مرزی پلدشت
حضور در پایانه مرزی پلدشت با حضورکارشناسان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و معاونت بهداشت انجام شد
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت
پایانه مرزی بازرگان، سومین مرز مورد بازدید کارشناسان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی
پایانه مرزی بازرگان، سومین مرز مورد بازدید کارشناسان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی پایش ها در نوار مرزی شمالغرب ادامه دارد
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت
مرز تمرچین، چهارمین مقصد پایش کارشناسان
توسط واحد بیماری های واگیر وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان آذربایجان غربی صورت گرفت
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت
پایش مبادی ورود و خروج کشور از سمت مرزهای استان آذربایجان غربی
پایش مبادی ورود و خروج کشور از سمت مرزهای استان آذربایجان غربی به منظور شناسایی و جلوگیری از بیماری های واگیر صورت گرفت
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت
کارگاه تشریح اهداف بازنگری شده سند ملی تغذیه و امنیت غذایی
کارگاه تشریح اهداف بازنگری شده سند ملی تغذیه و امنیت غذایی با حضور کارشناسان تغذیه برگزار شد