برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
  • 1405/01/01 - 12:46
  • - تعداد بازدید: 10
  • - تعداد بازدیدکننده: 10
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
بنا به گزارش کاظمی مسئول روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان

تداوم خدمت بی وقفه عرصه بهداشت برای ارتقای سواد سلامت و آموزش خودمراقبتی در بحران نظامی

خدیجه کاظمی رییس گروه آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت ضمن تاکید بر اهمیت توانمندی افراد جامعه در خودمراقبتی در بحران نظامی و نقش سواد سلامت در اتخاذ تصمیمات مناسب و به موقع در زمان بحران، خدمات ارائه شده در این حوزه را در نهم تا ۲۹ اسفند 1404 در طول ایام جنگ با رژیم غاصب آمریکا و صهیونیست به این شرح اعلام نمود.

خدیجه کاظمی رییس گروه آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت ضمن تاکید بر اهمیت توانمندی افراد جامعه در خودمراقبتی در بحران نظامی و نقش سواد سلامت در اتخاذ تصمیمات مناسب و به موقع در زمان بحران، خدمات ارائه شده در این حوزه را در نهم تا ۲۹ اسفند 1404 در طول ایام جنگ با رژیم غاصب آمریکا و صهیونیست به این شرح اعلام نمود.در این مدت ۲۱ روزه بحران نظامی ۶۴۳۶۴ سفیر سلامت خانواده از طریق تیم سلامت بصورت چهره به چهره یا از طریق شبکه های اجتماعی در خصوص خودمراقبتی در بحران نظامی آموزشهای لازم را دریافت کرده اند. در طول این مدت ۷۹ هزار و۹۹۸ دانش آموز در مقاطع مختلف در استان آذربایجان غربی از طریق شبکه های اجتماعی و بویژه بستر شاد آموزشهای مختلف خودمراقبتی در بحران نظامی را دریافت کرده اند.

در طول سه هفته گذشته ۸ هزار و ۹۸۶ نفر دانشجو از طریق شبکه های اجتماعی محتواهای خودمراقبتی در بحران نظامی را بصورت روزانه در قالب پوستر، متن، موشن گرافی، فیلم و پادکست دریافت نمودند.

در طول این ایام ۱۷ هزار و ۳۰۰ داوطلب سلامت در سراسر استان آذربایجان غربی بصورت چهره به چهره و یا از طریق شبکه های اجتماعی از جمله ایتا، بله و روبیکا آموزشهای خودمراقبتی در بحران نظامی را دریافت نمودند.در طول ۲۱ روز بحران نظامی ۱۵ هزار و ۸۸۸ نفر از رابطین سلامت ادارات و کارکنان دولت محتواهای خودمراقبتی در بحران نظامی و مدیریت شایعات را از طریق کانالهای و گروه‌های موجود در فضای مجازی توسط تیم سلامت دریافت نمودند.در طول ۲۱ روز گذشته ۳۱ مطلب و گزارش عملکرد و آموزش خودمراقبتی در بحران نظامی و مدیریت اینفودمی در مطبوعات ورسانه های مختلف درج شدند  570هزار و ۶۰۴ نفر از جمعیت استان در طول سه هفته گذشته ، محتواهای خودمراقبتی در بحران نظامی در شبکه های اجتماعی دریافت نمودند. 

  • گروه خبری : آخرین اخبار,گالری عکس
  • کد خبر : 27356
کلمات کلیدی
خدیجه کاظمی
خبرنگار

خدیجه کاظمی

تنظیمات قالب