برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید

گامهایی راسخ در ارومیه برای ایجاد و توسعه کانون فرهنگی اجتماعی سلامت محله

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، نشست کارگروه عملیاتی حاشیه‌نشینی در راستای راه اندازی کانون سلامت محله(محله ارتقاء دهنده سلامت) با حضور دکتر ریخته گر معاون بهداشت، سرهنگ حیرانی مسئول بسیج سازندگی سپاه شهدای استان، دکتر ولی زاده معاون اجرایی، دکتر بانی معاون امور فنی، خدیجه کاظمی رئیس آموزش و ارتقا سلامت معاونت بهداشت و سایر مسئولین بسیج جامعه زنان، امور رسیدگی به مساجد،کارشناسان معاونت بهداشت و مرکز بهداشت ارومیه، در محل دفتر معاونت بهداشت برگزار شد.

در این نشست دکتر ریخته گر، در خصوص اهمیت تامین سلامت مردم به عنوان تاکید مقام معظم رهبری گفت: هدف از راه‌اندازی و توسعه کانون‌های سلامت مردم، ایجاد یک حلقه ارتباطی بین دولت و مردم می‌باشد تا با هم‌افزایی و تعامل سازنده سازمانها و حضور و مشارکت مردم، سلامت جسمی، روحی، روانی، معنوی و عاطفی مردم محلات حاشیه نشین تامین گردد.

وی همچنین با اشاره به فعالیت های مستمر و گسترده هر یک از مراکز خدمات جامع سلامت در هر محله که ارتباط نزدیکی با خانوارها از طریق داوطلبین سلامت محله به عنوان افراد توانمند و معتمد محله دارند افزود: در بعد سلامت محله، سنجش شاخص ها به صورت نقطه ای و مقطعی امکانپذیر نبوده و در طول مدت سال با برنامه ریزی های مختلف خدمات مربوطه به جمعیت تحت پوشش مانند مراقبت از مادران باردار و شیرده و ..‌ توسط هر مرکز ارائه میگردد و در این بین از توانمندی داوطلبین سلامت محلات برای امر آموزش جامعه بصورت مداوم استفاده می‌گردد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تصریح کرد: در برنامه سلامت محله نیز مردم با توجه به نیازهای خود که به درک واقعی در رفع آن رسیده اند، باید با تمامی ارگانها که در تعامل و هم افزایی بیشتر در احصاء مشکلات و مسائل مربوط به هر محله اقدام مینمایند، همکاری های لازم را انجام دهند تا در راستای این تعامل ارگانها، از دوباره کاری پرهیز و نتیجه اقدامات نیز به نحو احسن به پیش برود.

در ادامه خدیجه کاظمی، اهم اقدامات و فعالیت هایی که از شروع ابلاغ راه‌اندازی کانون سلامت محلات با حضور در ۱۰ محله آسیب پذیر منتخب توسط وزارت کشور در استان، در زمینه برگزاری جلسات مربوطه و ارتباط گیری با بعضی از ساکنین آن و همچنین ایجاد و توسعه کانون های فرهنگی و اجتماعی که به طور منظم انجام میگیرد گزارشی ارائه داد.

در این نشست سرهنگ حیرانی، به توان و ظرفیت سپاه شهدای استان در برطرف کردن مشکلات سلامت مردم مناطق حاشیه نشین ارومیه تاکید کرده و گفت: سپاه شهدای استان آمادگی کامل برای همکاری با معاونت بهداشت در جهت رفع مشکلات سلامتی را در این مناطق دارد و برای عملیاتی نمودن اقدامات باید در کف محله، با حضور کلیه سازمانها اقدام شود.

در پایان سایرین نیز به اظهار نظر در خصوص اجرای هر چه بهتر و مطلوب برنامه سلامت محله پرداخته و بر همکاری گسترده خود با معاونت بهداشتی در این زمینه تاکید کردند و مقرر شد جلسه بعدی در کوی سالار، با حضور کلیه سازمانهای دخیل در محله برنامه‌ریزی گردید.

{author_name}
تصویر نویسنده :