برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
  • 1403/04/04 - 11:50
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت

مراسم جشن عید امامت و ولایت

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، صبح امروز مورخ ۴ تیرماه ۱۴۰۳، مراسم جشن عید امامت و ولایت، عید غدیر خم در محل سالن اجتماعات معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی با حضور پرچم مقدس حرم مطهر حضرت علی (ع) ، دکتر ریخته گر معاون بهداشت و تمامی همکاران این معاونت برگزار شد.

در این مراسم، سخنرانان و مدیحه سرایان به قرائت خطبه غدیر و اجرای شعر پرداخته همچنین با حمل پرچم بارگاه مبارک حضرت علی(ع) فضای مراسم رنگ و بوی معنوی بیشتری به خود گرفته و مشتاقان امام رئوف با استقبال گرم از پرچم به ابراز ارادت به صاحت مقدس امام علی (ع) پرداخته و راز و نیاز خود را با پرچم متبرک علوی در میان گذاشتند و از راه دور با قلبی آکنده از عشق، با امام خود در روز عید غدیر تجدید بیعت نمودند.

در ادامه دکتر ریخته گر ، در راستای عید ولایت و امامت و تحکیم آرمانهای سیاسی و اعتقادی کشور  بر اهمیت انتخابات پیشرو و لزوم شرکت حداکثری همه در این امر مهم سیاسی  تاکید گردید .

در آخر طی قرعه کشی به تعدادی از همکاران جوایزی اهدا شد.

• گروه خبری : گروه های محتوا,آخرین اخبار,گالری عکس,گالری فیلم
رقیه امین دوست