برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید

برگزاری کمیته دانشگاهی پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از کمبود ید

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، مورخ 19 فروردین 1404، کمیته دانشگاهی پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از کمبود ید در تاریخ 19 فروردین 1404 با حضور دکتر ریخته گر معاون بهداشت دانشگاه، مرادی مسئول آزمایشگاه کنترل غذا و دارو، ستوده مسئول  نظارت و ارزیابی مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا وداروی دانشگاه علوم پزشکی  و مدیران و کارشناسان گروه های فنی معاونت بهداشت توسط گروه بهبود تغذیه جامعه تشکیل شد .

در همین راستا کمیته دانشگاهی پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از کمبود ید با هدف حفظ و ارتقا شاخص های برنامه پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از کمبود ید برگزار و دکتر ریخته گر در ابتدای جلسه مقدمه ای بر اجرای برنامه پیشگیری و کنترل از اختلالات ناشی از کمبود ید در استان ارائه و برضرورت اجرای دقیق دستورعمل ملی برنامه تاکید کرد.

در ادامه فریبا بابایی رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت، نتایج ششمین پایش کشوری وضعیت تغذیه ای ید در جامعه ونتایج استانی پایش ید ادرار دانش آموزان و مادران باردار در سال 1403 ارائه و نحوه اجرای طرح مداخله ارتقا شاخص های برنامه پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از کمبود ید را به تفصیل شرح داد.

در پایان نظرات کارشناسان و مدیران حوزه معاونت غذا ودارو و معاونت بهداشت استان جمع بندی و مقرر گردید اجرای مداخلات از فروردین ماه سالجاری با همکاری اعضا کمیته پیگیری و اجرا گردد.

گفتنی است، برنامه پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از کمبود ید، از جمله برنامه های موفق بخش بهداشت کشور بوده که دستاوردهای آن، ایران را در زمره معدود کشورهای عاری از اختلالات کمبود ید قرار داده است و حفظ شاخص های برنامه و جلوگیری از بازگشت اختلالات ناشی از کمبود ید، مستلزم نظارت و پایش دقیق برنامه است.

 

کلمات کلیدی
{author_name}
تصویر نویسنده :

صابر جعفرزاده
عکاس

صابر جعفرزاده

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب