برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید

مراسم زنگ سلامت و اختتامیه جشنواره سفیران سلامت

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، مراسم زنگ سلامت و اختتامیه جشنواره سفیران سلامت در تاریخ 5 اردیبهشت مصادف با روز چهارم هفته سلامت با حضور دکتر حسین پور مشاور عالی ریاست دانشگاه ، دکتر ریخته گر معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی  و اسدی معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش در مدرسه نیلوفر برگزار شد.

���� در این مراسم دکتر احسان ریخته گر با اشاره به جمله معروف پیشگیری بر درمان مقدم است و سلامت بزرگترین نعمت می باشد؛ گفت: دانش آموزان موتور پویا، جوان و پرانرژی برای کشور به حساب می آیند .

����معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی در گزارشی از اقدامات مشترک دانشگاه و آموزش پرورش عنوان نمود: تفاهم نامه مشترکی با اداره  کل آموزش و پرورش استان آذربایجان غربی منعقد شده است که در آن بحث، تغذیه و چاقی کودکان، سلامت روان و بهداشت دهان و دندان از مهمترین مسائل مطرح شده است و امید است فعالیتهای مشترک بسیاری در دو حوزه صورت پذیرد.

���� وی در تشریح فعالیت مراکز بهداشت گفت: کودکان در مقطع ابتدایی تا سن 12 سال خدمات با کیفیت از مراکز خدمات جامع سلامت  دریافت میکنند که از اول اردیبهشت ماه برنامه وارنیش تراپی نیز ارائه می شود.

����دکتر ریخته گر در ادامه بر اهمیت پرداختن به مشکل چاقی در دانش آموزان اشاره نمود و مدارس را محلی برای تحرک و هم بازی یافتن بچه ها عنوان کرد.

در ادامه  در خصوص برنامه های ورزشی، بوفه سالم،  تغذیه سالم، برنامه جامع پدیکلوز، مکمل دارویی، پوکی استخوان  در دانش آموزان مطالبی اشاره شد.

����رونمایی از طرح باشگاه خبرنگاران سفیران سلامت دانش آموزی ،اجرای سرود ، نمایش عروسکی ، صبحانه سالم برای دانش آموزان و تقدیر از رتبه های برتر جشنواره سفیران سلامت از دیگر بخشهای این مراسم بود .

روابط عمومی معاونت بهداشت

{author_name}