رعایت اصول ایمنی و بهداشتی در عرضه مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی در محل نمایشگاه های فصلی و نوروزی
با توجه به اهمیت رعایت اصول ایمنی و بهداشتی در عرضه مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی در محل نمایشگاه های فصلی و نوروزی به منظور پیشگیری از بروز و شیوع اپیدمی و طغیان ناشی از بیماری های منتقله از طریق آب و غذا، لزوم نظارت و کنترل بهداشتی مواد غذایی و بهداشتی عرضه شده در غرفه های مواد غذایی نمایشگاه ها به منظور ممانعت از عرضه محصولات و مواد غذایی تقلبی و غیر مجاز جلسه ای در تاریخ 7 اسفند ماه در محل معاونت بهداشتی با حضور ارگانهای ذیربط برگزار گردید.