برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
  • 1404/06/04 - 10:39
  • - تعداد بازدید: 8
  • - تعداد بازدیدکننده: 8
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
بنا به گزارش کاظمی روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان

اجرای بررسی ملی وضعیت تغذیه عشایر ایران

با همت گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت و همکاری امور عشایر استان انجام می گیرد.

گروه عشایر از مهمترین گروه جمعیتی ایران بوده و نقش بسیار مهمی در اقتصاد ایران و تامین مواد پروتئینی به ویژه گوشت قرمز کشور دارند.

 با توجه به شیوه‌ی زندگی عشایر که بر اساس جابجایی از ییلاق به قشلاق و بالعکس است توجه به نیازهای سلامت به خصوص تغذیه اهمیت فراوانی دارد.

 با توجه به کمبود اطلاعات در مورد وضعیت تغذیه ای جامعه عشایری کشور بررسی ملی وضعیت تغذیه عشایر از شهریور ماه 1404دراستان اجرا می گردد.

در این پیمایش ، پس از جمع آوری داده­های تن سنجی، شاخص های بیوشیمیایی ودریافت مواد غذایی خانوارهای عشایری استان توسط پرسشگران مرکز بهداشت،  وضعیت سوء تغذیه گروههای سنی مختلف از جمله کودکان، نوجوانان و سالمندان عشایری، وضعیت دریافت های غذایی، کمبود ریزمغذی های مهم، کم خونی و چاقی تعیین می شود.

 نتایج این مطالعه در ایجاد یک بانک اطلاعات پایه از وضعیت تغذیه ای عشایر استان در تعیین اولویت و شناسایی مشکلات تغذیه ای جامعه عشایری جهت سیاست گذاری و برنامه ریزی کلان در راستای ارتقا سلامت جامعه عشایر بکارگرفته خواهدشد. 

  • گروه خبری : آخرین اخبار,گالری عکس
  • کد خبر : 19586
کلمات کلیدی
خدیجه کاظمی
خبرنگار

خدیجه کاظمی

تصاویر

تنظیمات قالب