English|صفحه اصلی  | سایت اصلی دانشگاه | امروز: يکشنبه ٢٧ مرداد ١٣٩٨
-->


  چاپ        ارسال به دوست

کارگاه آموزشی مدیریت تغذیه در بحران با حضور کارشناسان مسئول تغذیه

 

امروزه شاهد افزایش تعداد ، گستردگی و نیز تغییر ماهیت بحران های انسانی در سراسر جهان هستیم که کشورهای بسیاری را صرفنظر از ویژگی های سیاسی ، اقتصادی و اجتماعی آن ها ، تحت تاثیر قرار می دهد .که این خود باعث افزایش موارد ابتلا به بیماری ها و مرگ ومیر در تمامی جمعیت آسیب دیده می گردد .

استان آذربایجان غربی نیز طي صده اخير در معرض انواع مخاطرات طبيعي و انسان ساخت قرار داشته و پيامدهاي ناگواري را متحمل شده است. به گونه اي كه در دهه هاي اخير شاهد خشكسالي، زلزله و سيل بوده و هشت سال دفاع مقدس را نيز تجربه كرده است. بديهي است كه راهبردهاي مناسب جهت مقابله با اين شرايط بحراني و تامين امنيت غذا و تغذيه در سطح خانوارها در اين شرايط ضرورت دارد وحضور كارشناسان تغذيه در مراکز بهداشت به عنوان بازوهاي اجرايي برنامه و حساس سازي مسئولين به اهميت مديريت تغذيه دربلايا، يكي از فرصت ها در حوزه سلامت به شمار ميرود. در این راستا سازماندهی آموزش افراد کلیدی در مدیریت تغذیه در بحران ها از اهمیت خاصی برخوردار است و نیازمند برنامه ریزی و آموزش مستمر می باشد . به همین منظورکارگاه آموزشی مدیریت تغذیه در بحران با حضور کارشناسان مسئول تغذیه مراکز بهداشت شهرستان ، در تاریخ 2 بهمن 1397 در محل معاونت بهداشت برگزار گردید وکارشناسان با مباحث "راهنمای ملی مدیریت تغذیه در بحران " ازجمله ، ارزیابی وضعیت تغذیه در بحران ، برنامه های تغذیه در بحران ها وتامین سبدغذایی ومدیریت سوء تغذیه در بحران آشنا گردیدند .

اسلایدهای کارگاه آموزشی مدیریت تغذیه در بحران

 


١٣:٣٨ - چهارشنبه ٣ بهمن ١٣٩٧    /    شماره : ٢٢٤٧١    /    تعداد نمایش : ٧١