هدف كلي:
بهبودشيوه زندگي مردم درراستاي ارتقاء سلامت جامعه
اهداف اختصاصي:
1- افزایش سواد تغذیه ای گروههای هدف اولویت دار حداقل به میزان 50% سال پایه
2- افزایش میانگین دریافت اقلام اصلی سبد غذایی (میوه ها، سبزی ها، شیر ولبنیات وحبوبات) در خانواده ها حداقل به میزان 15% سال پایه
3- افزایش مصرف غلات سبوس دار به میزان 20% سال پایه
4- کاهش میزان مصرف نمک ، قندهای ساده و چربی به میزان حداقل 30% سال پایه
بسیج ملی کاهش مصرف قند،نمک و چربی
تغذیه و بهداشت مواد غذایی
راهنمای آموزش تغذیه در دوران مختلف زندگی
روشهای تعیین اضافه وزن و چاقی
توصیه های کاربردی برای کنترل اضافه وزن و چاقی
پرسش های رایج درباره نگهداری روغن های خوراکی
پرسش های رایج درباره مقدار مصرف و نحوه طبخ روغن ها
پرسش های رایج درباره نمک
هرم غذایی
پمفلت های بهبود تغذیه جامعه
فیلم های آموزشی بهبود تغذیه جامعه
|