English|صفحه اصلی  | سایت اصلی دانشگاه | امروز: يکشنبه ٢٤ شهريور ١٣٩٨
-->


  چاپ        ارسال به دوست

دکتر انتظار مهدی : یکی از دغدغه های اصلی سلامت جامعه، تامین، حفظ و ارتقای امنیت غذایی می باشد.

در راستای تامین امنیت غذایی و صیانت از حقوق شهروندان  و در جهت افزایش آگاهی کارشناسان بهداشت محیط شاغل در مراکز بهداشت شهرستان، کارگاه  آموزشی آشنایی با قوانین ، دستورالعمل ها و برنامه های جدید اداره بهداشت مواد  غذایی مرکز سلامت محیط و کار  و مبارزه با ناقلین و کاربردسموم و گندزداها  با حضور کارشناسان مسئول بهداشت محیط و حرفه ای شهرستان و کارشناسان ستادی برنامه ها در مراکز بهداشت شهرستان  در تاریخ 17-16 شهریور 1398در محل سالن کنفرانس معاونت بهداشت دانشگاه برگزار گردید.

در این کارگاه رئیس مرکز بهداشت استان با بیان اینکه دغدغه اصلی سلامت جامعه تامین و ارتقای امنیت غذایی می باشد بر لزوم بازرسی با کیفیت از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی و ثبت و مستند سازی آنها در سامانه جامعه بازرسی تاکید نمودند. در ادامه جلسه مهندس مینائی مهر مدیر گروه سلامت محیط و کار ضمن بیان اهداف اصلی برنامه های سلامت محیط  بر پیگیری مجدانه آنها تاکید نموده و خاطر نشان کردند که کلیه کارشناسان مراکز بهداشت شهرستان مسئول نظارت بر عوامل محیطی تاثیر گذار بر سلامت هستند.

در این کارگاه مشکلات و چالش های موجود در سطح بهداشت و ایمنی مواد غذایی و کنترل ناقلین مهم در بهداشت و سموم و گندزداهای مورد تایید مرکز سلامت محیط و کار توسط کارشناسان مطرح و پس از اخذ نکته نظرات ، راهکارهای لازم جهت بهبود عملکرد برنامه ها ارائه گردید.


 


١٤:٤١ - يکشنبه ١٧ شهريور ١٣٩٨    /    شماره : ٢٦٢٢٧    /    تعداد نمایش : ٣١