هدف كلي: بهبودشيوه زندگي مردم درراستاي ارتقاء سلامت جامعه اهداف اختصاصي: 1- افزایش سواد تغذیه ای گروههای هدف اولویت دار حداقل به میزان 50% سال پایه 2- افزایش میانگین دریافت اقلام اصلی سبد غذایی (میوه ها، سبزی ها، شیر ولبنیات وحبوبات) در خانواده ها حداقل به میزان 15% سال پایه 3- افزایش مصرف غلات سبوس دار به میزان 20% سال پایه 4- کاهش میزان مصرف نمک ، قندهای ساده و چربی به میزان حداقل 30% سال پایه بسیج ملی کاهش مصرف قند،نمک و چربی راهنمای آموزش تغذیه در دوران مختلف زندگی توصیه های کاربردی برای کنترل اضافه وزن و چاقی پرسش های رایج درباره نگهداری روغن های خوراکی پرسش های رایج درباره مقدار مصرف و نحوه طبخ روغن ها فیلم های آموزشی بهبود تغذیه جامعه
|