کارگاه آموزشی "بیماری های شایع سیستم دهانی – دندانی " با حضور معاون محترم بهداشت و کارشناسان مسئول دهان و دندان شهرستانهای تابعه در تاریخ 28 دی ماه توسط واحد سلامت دهان و دندان حوزه معاونت بهداشت در سالن کنفرانس معاونت بهداشت دانشگاه برگزار گردید.

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA
در این جلسه جناب آقای دکتر ریخته گر با مهم خواندن نقش خدمات دندانپزشکی حوزه بهداشت در کاهش پرداخت از جیب مردم و توجه به شاخص های پیمایش کشوری دهان و دندان ، بر لزوم تلاش مضاعف همکاران این حوزه در ارتقای شاخص ها در هر دو بخش پیشگیری و درمان تاکید نمودند. همچنین سرکارخانم بفرین لاوا سرپرست گروه سلامت دهان و دندان ، درخصوص اهمیت احاطه کافی مسئولین دهان و دندان بر مباحث مدیریتی و رویکردهای علمی در ارتقای سطح برنامه های سلامت دهان و دندان جامعه و همچنین بکاربردن زبان مشترک در مباحث دندانپزشکی در خصوص پروسیجرهای درمانی ، ابزار، مواد و تجهیزات ، بر اهمیت لزوم بازآموزی همکاران درگیر در امورات مدیریتی و پشتیانی واحد دهان و دندان تاکید کردند.
در ادامه محور های مورد بحث در کارگاه به طور مبسوط و با استفاده از رویکرد مشارکتی توسط مدرسین کارگاه، خانم دکتر آسیه عموبیگی دندانپزشک گروه و نیز سرپرست گروه ارائه گردید.
هدف از برگزاری این کارگاه، آشنایی اجمالی با آناتومی دهان ودندان، معرفی بیماریهای شایع دهان و دندان ، مروری بر پروسیجرهای درمانی موجود در بسته خدمتی حوزه بهداشت و ملزومات مورد نیاز برای اجرای آنها در هر سه بعد تجهیزات – ابزار– مواد، معرفی اهمیت و جایگاه برنامه های پیشگیرانه سلامت دهان و دندان در کاهش پرداخت از جیب مردم و افزایش کیفیت زندگی، شناخت وضعیت موجود(situation analysis) برای برنامه ریزی و مدیریت واحد و همچنین بررسی رویکردهای علمی تایید شده دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت در برنامه های این حوزه بود.
کارگاه با جمع بندی نهایی و بارش افکار در خصوص محورهای مهم در تفاهم نامه با اداره آموزش و پرورش و بررسی اجمالی چالش های واحدهای دهان و دندان شهرستانها پایان یافت.